Over ons:

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring opgedaan in het ontwerpen en bouwen van machines. Door de laatste ontwikkelingen in de wereld en de komst van een perfecte partner uit Azië zijn we ons meer gaan toeleggen op het leveren van machinedelen waarvan je een uitgebreid gamma kunt vinden op onze site.

De onderdelen waar heel veel werk in kruipt en relatief weinig wegen en toch snel moeten geleverd worden daarin maken we het grootste verschil. Wij krijgen alles binnen per luchtvracht maar de zware onderdelen komen per schip.

Uiteraard maakt dat de levertijd langer.

Het is niet zo dat alles uit Azië komt. Er zijn nog voldoende onderdelen die in Europa en elders in de wereld worden aangemaakt.

Hebben we machinebouw, constructie, plaatwerk, etc. vaarwel gezegd? Voor de grote machinebouw ontwerpen zijn er geen mogelijkheden meer maar wij ontwerpen nog steeds machines. Op de bedrijfsfilm van de partner zie je een draaitafel met ons ontwerp regelmatig door het beeld schieten. Die is trouwens ook daar volledig gebouwd en in België in elkaar gestoken. Als het niet gaat over constructies van verschillende 1 000den kilo’s samen met plaatwerk is nog altijd welkom. Evenals wat we allemaal vroeger aanboden maar dan nu in kleinere hoeveelheden.

Alles kunnen we aanbieden per stuk en in series. Prototypen zijn een regelmatige vraag. Je overtuigen kunnen we enkel als je ons een kans geeft om het te bewijzen. Stuur eens enkele tekeningen van je dure onderdelen Je zal versteld staan!

Anda Machinebouw bvba

Driesstraat   44

3550 Heusden-Zolder

Limburg Belgium

Tel.: +32 (0) 11 53 64 64

VAT: BE 0478 331 447

info@anda.be

anda@skynet.be

www.anda.be